Ludomanilinjen

LudomaniLinjen er et tilbud til såvel dig, der er ludoman, dig der er usikker på om dit spil er ved at tage overhånd, og til dig, der er bekymret for, om én af dine pårørende har et spilleproblem. Du kan ringe helt anonymt og uforpligtende.

Du kan henvende dig mandag - torsdag kl. 09-21 og fredag kl. 09-17. På helligedage er linjen lukket.

Ringer du til LudomaniLinjen, kommer du i første omgang i kontakt med en medarbejder fra Danske Spil, som er specielt trænet til at klarlægge spilleproblematikker.

Medarbejderen vil stille dig nogle spørgsmål om, hvilke spil der er tale om, hvor tit og hvor længe der spilles, hvor mange penge der er på spil, og der vil også blive stillet spørgsmål til de konsekvenser, du oplever, spillet medfører. Alle spørgsmål tjener et eneste formål: at få den viden, der gør, at vi på bedst mulige vis kan hjælpe dig hurtigt og effektivt videre til professionel hjælp og/eller behandling.

Medarbejderen på LudomaniLinjen har mulighed for at henvise dig til yderligere afklaring og eventuel et fuldt behandlingsforløb hos Dansk Ludomani Behandling. Dansk Ludomani Behandling er et samarbejde mellem LudomaniLinjen, Forsknings Klinikken for Ludomani og Mindwork Psykologisk Center. Dansk Ludomani Behandling tilbyder dokumenteret effektfuld behandling af ludomani efter kognitive principper. Det kan foregå både individuelt og i grupper.

Er du pårørende til en (potentiel) ludoman vil du også kunne modtage rådgivning og vejledning fra Dansk Ludomani Behandling, ligesom der er mulighed for parforløb, hvor både spiller og en nær pårørende deltager.

Med din tilladelse vil medarbejderen på LudomaniLinjen bede Dansk Ludomani Behandling kontakte dig inden for førstkommende arbejdsdag, så I sammen kan træffe aftale om det videre forløb.

Både behandlingsforløb, vejledning til pårørende og parforløb hos Dansk Ludomani Behandling er gratis.

Ring til LudomaniLinjen

70 22 28 25

Danske Spils hjælpelinje til ludomaner og deres pårørende.

"I Danmark findes knap 10.000 egentlige ludomaner, mens lidt under 125.000 voksne danskere i varierende grad har problemer med pengespil."

Kilde: Socialforskningsinstituttet, 2016

Danske Spil © 2015